Ny blogg?

Hej

Funderar på att dela upp min blogg. Dels en som mest handlar om mitt liv i dag och tankar. Dels en som helt riktar in sig på maskrosbarn, där jag lägger in alla de inläggen…

Vad tycker ni?

Annonser

10 thoughts on “Ny blogg?

  • Sant 😀
   Ska bara komma på hur man kan nå maskrosbarns inläggen lättare… som jag ser det måste man scrolla igenom allt för att se dem. Vill att man bara ska kunna klicka för att få fram enbart de inläggen.. Verkar som om det bara går på wordpress.org och då får jag betala. Får se om jag kanske blir tvungen att göra så :S

  • Försökte innan, men går bara om man köper tjänsten. Funderar dock på att göra det…
   Jag håller faktiskt med. Känns som att : Det är så här det är. Det förflutna och nutiden blandat i ett. Så mitt liv är.

   Tack ❤

 1. Jag dödade min gamla blogg Tankar i lösvikt för att jag ville fokusera. Kunde inte ta bort inlägg kategori per kategori utan hade varit tvungen att sitta en vecka med över tusen inlägg.

  Idag har jag ett par bloggar istället, känns lättare. Men det är ju jag, med tanke på hur mycket jag skrev i den gamla så blev det många kategorier.

  Du behöver nog gå in under Utseende / Widgets och dra texten ”Kategorier” uppåt åt höger, fästa den där för att aktivera kategorisering.
  Men sätta namn på de olika du vill sortera under, först. Skapa kategorier under ”inlägg”. Då kanske du känner bloggen mer sorterad?

  • Tack så gullig du är för din hjälp!! Nu blir det inte en annan blogg. Jag behåller denna, och startar upp ett nätverk istället 😉 där på hemsidan ska alla kunna dela med sig av sina tankar. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s